Hyvää Juhannusta!

Hyvää Juhannusta

Ollaan edetty vuoden ajassa kesän kauneimpaan ja valoisimpaan aikaan. Vietämme aivan kohta keskikesän juhlaa, Juhannusta. 

Haluamme kiittää kuluneesta puolesta vuodesta ja toivottaa oikein rauhallista ja levollista juhannusta! Ladataan akkuja muutama päivä ja sitten taas jaksaa tehdä töitä.

Juhannuksen ajaksi lukkomatti laittaa työhanskat naulaan ja nauttii lämpimistä kesäpäivistä.

Jäätelö, limsa ja makkara varmasti kuuluvat tämän juhannuksen tarjoiluihin. Jospa jonkin verran myös asuntoautoiluakin ja perheen kanssa yhteistä aikaa. 

Juhannuksen aikana eli 25.-27.6 2021 päivinä tulleet verkkokauppatilaukset käsitellään heti viikon 26. alussa.

Siis Juhannuksen aikana voi tehdä tilauksia verkkokaupassa aivan normaalisti, mutta tilaukset käsitellään sitten viikonlopun jälkeen. 

Kannattaa käyttää hyväksi toimituksia koskeva testaaminen. Eli kesäkuun loppuun saakka tulleet tilaukset lähtevät postissa tai matkahuollossa 5,90€ hinnalla. Niin ja kokeilumielessä myös tuo ilmaisen lähetyksen raja on tiputettu hyvin alas.

Ostoksen loppusumman ollessa yli 20€  on toimimitus ilmainen. 

Itsekin harmittelen, kun käyn  jossain verkkokaupassa tutkimassa tuotteita ja asia johon törmään on kalliit toimituskulut. Harmittaa aika lailla,  kun huomaa että tuote oli kyllä edullinen, mutta sitten toimituskulut vievät sen edun mennessään. 

Harmi ettei Posti- ja matkahuolto ole tosiaankaan ilmaisia,  mutta  kompromisseja täytyy etsiä. Toivottavasti tästä olisi apua hankintoja suunnitellessa. 

Ai, niin meinasin unohtaa että pieni alennusporkkana on myös asiakkaalle joka tarvii lukkoja vähän enemmän. 

15%  ei tunnu suurelta alennukselta, kun on nähnyt että joillain sivustoiilla tarjoillaan jopa 70% alennuksia. 

Mutta, mutta kun se kaupan teko ei ole sellaista, että kaikki katteet annetaan asiakkaalle ja sitten yrittäjä joutuu lopettamaan yrittämisen kun ei ole toimeentulon mahdollisuutta.

Näkisin että kohtuullisesta ostoksesta tuo 15% on jo ihan hyvä etu. Siis sehän toimii siten että ostaessa yli 350€ edestä tuotteita, saa suoraan loppusummasta 15% alennusta. Myös siihen ilmainen toimitus lisäksi niin toivon mukaan se palvelisi edes jotakin asiakasta.  

Omakoti rakentajalla ovat sataset tiukassa, mutta usein tuppaa käymään niin että kaakeleita ja sisustan materiaaleja valitessa, ei mietitä yhtään hintaa. Otetaan parasta mitä rahalla saa ja sitten tulee aika laittaa se kallein omaisuus suojaan. 

Eli lukitusta ja oviympäristön tarvikkeita valitaankin sitten sillä ajatuksella, että kunhan jotain lukkoa ja kahvaa oveen saa. 

Useinkaan ei käy edes mielessä,  että se kallis omaisuus on niiden lukkojen varassa. 

Kannattaisi siis lukitukseen ja painikkeisiin ja yleensä oviympäristön tuotteisiin hiukan panostaa. Ettei kävisi niin että kalliin ulko-oven maalit ovat surureunalla, kun se halpa painike ei pysynytkään kiinni ovessa ja söi maalit kilven ympäriltä. 

Kaikesta näistä asioista huolimatta tahdon toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista Juhannuksen aikaa.

t. Matti 

Samankaltaiset artikkelit