Joulu, joulu tullut on…

Joulun tunnelmaa...

...tai ei ihan vielä, mutta aivan kohta

Niin vain vuosi on vierähtänyt kuin siivillä joulukuuhun. Huomasin että edellisestä postauksestani on kulunut lähes puoli vuotta. Kylläpä aika rientää 🙂

Kulunut syksy on mennyt kuin siivillä ja ei ole oikein ollut inspiraatiota kirjoittamiselle. 

Nyt kuitenkin tuli sopiva aika muutaman sanan kirjoittamiselle.

Ensinnäkin haluan kiittää kuluneesta vuodesta lämpimästi kaikkia asiakkaitani!!

KIITOS!! teille,  jotka olette tilanneet verkkokaupastani tai tilanneet minua lukkotöihin.   Ilman teidän tilauksia vuosi olisi ollut todella pajon haastavampi.

Kuten kaikki tiedämme,  coronasta  melkein selvittyämme oli seuraavana vuorossa sota Ukrainassa.  Sota, joka on osaltaan vaikuttanut kaikkeen elämään. On tuonut paljon huolta ja turvattomuutta sekä vaikuttanut suoraan niin, että  Hinnat ovat pomsahtaneet lähes joka asiassa ja jos suoraan sanotaan, hiukan sodan varjollakin. 

Suurinta osaa asioissa  edustaa kulkemisen ja energian hintojen nousu. Kaikki näyttää kallistuvan. Niin ruoka, polttoaine, kuin pellettikin. Samoin lähettämiskustannukset tuntuvat nousevan ja samaan aikaan kuljetuksien varmuus ja nopeus tuntuu laskevan… Ei mikään hyvä yhtälö. 

Haluan toivottaa sinulle rauhallista adventin aikaa ja siunattua Joulua, joka on edessämme vajaan kahden viikon kuluttua.  Vielä on mahdollista hankkia lukitustuotteita ja avaimia tällekin vuodelle. 

Muistetaan rauhoittua Joulun viettoon sitten kun sen saamme. Kiitollisin terveisin, Matti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *