Nyt saa lukkomatilta aidot Assa (NN-, OFG-,ODG- ja 1DG-) avaimet ja lukkopesät koodin mukaan tehtynä.

Koodilla ja aidosta Assa ja Dorma aihiosta tehdyt avaimet toimivat parhaiten Assa– ja Dorma avainpesien kanssa. Tästä avaintilaussivulle

Jos omistat kyseisellä koodilla olevat Assa- tai Dorma avainpesät ja niiden kanssa on alkanut olla toimintaongelmia, niin kannattaa uusia avainpesä.

Dorma lisäpesä
Dorma ovaali mallinen lisäpesä sarjoitettuna asiakkaan avainkoodin mukaan. Joko Dorma DCS , DCN tai Assa OFG, ODG, 1DG sarjaan.

Se onnistuu  Assa pesien osalta tästä  ja Dorma pesien osalta tästä

Tai ottamalla yhteyttä lukkomattiin p.0440906400 tai sähköpostilla matti(at)lukkomatti.fi ja kerrot avainkoodin sekä millainen avainpesä on kyseessä ja sovitaan uuden avainpesän toimituksesta.

Usein riittää että uusitaan se avainpesä jota eniten käytetään!!

Myös muita lisäavaimia koodilla!

Jos sinulla on avainongelma.  Lukkoosi ei syystä tai toisesta ole avaimia.

Ota yhteyttä niin katsotaan pystymmekö järjestämään avaimen. Lukkomatilla on noin 40000,  siis neljäkymmentä tuhatta aihiota varastossa. Joten aika kattava valikoima avaimia. Kysy omaasi!!

 

Lukkomatti  on keskittynyt perinteisiin avaimiin joka tarkoittaa että valmistamme  koodilla avaimet useimpiin mekaanisiin lukkoihin,  asuntovaunuihin, asuntoautohin, harrasteautoihin , kaappeihin , pyöriin yms. (Emme valmista  sirullisia eli ajonesto  avaimia ja lukkoja).

HUOM!! Autoharrastajat

Kun teillä on vanhempi harrasteauto ja siitä puuttuu avain tai se on todella kulunut. Irroita lukkopesä ja katso jos sieltä löytyy koodinumero, sieltä löytyvällä koodilla pystyn valmistamaan alkuperäistä jyrsintää vastaavan avaimen.

Seuraavassa esimerkissä Volkswagenin avainkoodi

Volkkarissa se voi olla muotoa:  11K100 tai 72K090 tai sarja väliltä HM 1-7350 tai sarja väliltä NV 7101-9282 Kirjaimet ja numerot muodostavat koodin jolla avain pystytään valmistamaan.

Autojen avaimet aikaan jolloin ei vielä ollut ajonestoja autoissa.tms.

HYVÄ IDEA on Teettää ns. kylmä-avain, lompakkoon jolla pääset autoon sisään kun avaimet ovat jääneet syystä tai toisesta autoon sisään.

Kaappien ja lämpötolppien avaimet

Myös kannattaa tiedustella muitakin avaimia, jos vaikka sinulla olisi kaapin avain ja tarvitset lisää niitä. Tässä ohje miten toimia.

Kirjoita sähköpostia matti@lukkomatti.fi ja laita viestiin avaimessa oleva teksti ja koodi ja yhteystietosi, niin tarkistamme että sen valmistaminen onnistuu ja ilmoitamme sinulle kuinka sen saa ja mitä maksaa. Ohessa esimerkkiavain ja sen hinta on 11€ +2,50 kirjeessä toimitus.

Esimerkki: avaimessa lukee Kiferm tai Ronis tai Las ja kirjain/numerosarja joka on esimerkiksi välillä TK4001-TK5000 ilmoitat avaimessa olevan koodin ja avain pystytään valmistamaan koodilla. KT3001-KT4000 on toisen kätinen samasta aihiosta. (kuva alla)

kaapin lukon avain koodilla Ronis KT3001-KT4000 tai TK4001-TK5000
klikkaamalla kuvaa pääset LAS avaimien sivulle
  • OHESSA VÄHÄN LISTAA LUKKOMERKEISTÄ MIHIN PYSTYMME TEKEMÄÄN AVAIMIA. (Korostusvärillä olevat avainten nimet johtavat klikattaessa kyseisen avaimien sivulle)  LISTASSA ON VAIN PIENI EDUSTUS AVAIMISTA. JOS SINUN EI LÖYDY LISTASTA!… KYSY!!
  • Sylinterilukkojen avaimet, koodilla: Abloy Classic ja Dorma DCF, Absa, Abus, Alfa, Assa, American Lock, Bab, Bab-Ikon, Bks, BastaBoda, Bosch, Cap, Cavers, Ces, Christ, Cisa, City, Cws Dom, Dorma, Evva, Elzett, Fab, Fo, Gege, Gewiru, Hekna, Huwil, Häefle, Höhrmann , Ideal, Iseo, Junkunc, Jpm, Las, Lips, Lista, Marco, Menova, Meteor, Mippart, Mlm, Nemef, Perohaus, Ronis, Ruko, Trioving, Union, Zeisss-Ikon, Vachette, Wilka, Winkhaus, Yale
  • kaappien avaimet. Abus, Assa, DOM, Hekna, jne…
  • lämpötolppien avaimet, ABLOY, AVA, Euro-Locks 9081, 9180, Ronis 3016 jne…
  • riippulukkojen varaavaimet, ABLOY, Assa sekä aikamoneen ylhäällä listassa olevan merkkiseen riippulukkoon.
  • asuntovaunut, kuorma-autot, mopot, moottoripyörät, moottorikelkat, traktorit, polkupyörät jne..
  • ja lisää avaimia saa tilaamalla, jos ei omalla koodikoneella pystytä tekemään.
  • aivan kaikkiin lukkoihin ei avaimia löydy ja siihen on tyytyminen, maailmassa on niin paljon erilaisia avaimia ja lukkoja, ettei millään pysty kaikkiin tarjoamaan. Aika suureen osaan kuitenkin apu löytyy.