Julkaistu Jätä kommentti

Tiesitkö että vara-avain säästää rahaa ja hermoja

Voi ei!

Avain jäi sisään!!
...ettei niin kävisi
hanki vara-avain

Miksi esitän vara-avaimen säästävän rahaa ? ja vielä hermojakin...

Siksi, että kun sinulla on vara-avain olemassa, et jää ovien ulkopuolelle niin autossa kuin kotonakaan. Eli et lukitse itseäsi ulos autosta ja kotoa.

Useinhan se vara-avaimen tarve ilmenee juuri silloin, kun on muutenkin kiire tai ollaan reissuun lähdössä. Aika usein juuri silloin kun pitäisi lähteä lomalle tai viikonloppuna jolloin sen avaimen saanti on vaikeaa tai jopa mahdotonta. Ainakin sen hankkiminen on kaikista arvokkainta silloin kun on tilanne päällä.

Eihän sitä tule luotua pienintäkään ajatusta vara-avaimille silloin kun avaimet ovat tallessa.
Avain on sellainen asia, jonka tärkeyttä ei tule ajatelleeksi ennen kuin se jostain syystä puuttuu. Joko se on hävinnyt tai se on vahigossa jäänyt auton- tai asunnon sisälle. Sitten ollaan tilanteessa, ovi on lukossa ja avain, siis se ainoa kappale on tosiaan sisällä. Sitten on hyvät neuvot tarpeen.

Vahigossa  oven lukittuminen tapahtuu siten, että asunnon oven lukon nappi olikin siinä asennossa, että ovi meni suoraan takalukkoon. 

Vaikka muistit just sillä samalla hetkellä kun ovi sulkeutui, että avaimet ovat keittiön pöydällä!! Asiaa ei enää voi auttaa… Ovi on lukossa ja sitten olaankin tilanteessa, että ovi pitää saada auki.

Jos asutaan taloyhtiössä jossa on huoltofirma, niin ei hätää, usein heillä on järjestetty oven avauspalvelu. Toki se on maksullista avauspalvelua, mutta ei auta ovihan on saatava auki…
No entäs sitten kun on kyseessä omakotitalo ja siinä ovi napsahtaa lukkoon ja kaikki avaimet sisällä!!
Vaihtoehdot ovat siinä vaihessa aika vähissä. Sisään on päästävä ja avaimet saatava sieltä. Onhan sitä mahdollista rikkoa vaikka jokin ikkuna ja sitä kautta saada ovi auki.
Se ei ole kuitenkaan mukava juttu, sillä lasin rikkoessa, voi siitä tulla haavoja itsellekin. Myös tilanne sen jälkeen on ikävä, ikkuna on rikki ja sitä ei voi oikein jättää rikkinäisenä silleen.

Tällaiseen tilanteeseen voi varautua niin, että teettää vara-avaimen jo ennen kuin sitä tarvitsee. Laittaa sen vara-avaimen vaikka lompsaan tai antaa luotetulle ystävälle säilytykseen.
Sitten tällaisen tilanteen eteen tullessa, löytyy apu sieltä lomsasta tai ystävältä.
Useimmat avaimet pystyy valmistamaan jopa koodin tai mallin mukaan. Silloin on kyseessä avain joka ei ole suojattu.
Suojatut avaimet vaativat tuotekohtaisen varmistuksen, esim. avainkortin esittämisen.

Usein suojatut avaimet  joudutaan tilaamaan ja se vie aikaa.
Niinpä vara-avain kannattaa hankkia hyvissä ajoin, ennen kuin sille on tarvetta.


Sama pätee myös autojen ja pyörien lukkoihin. Kun sinulla on olemassa toimiva vara-avain. Ei ole ongelma vaikka keskuslukitus napsauttaisi ovet lukkoon( tätä tapahtuu usein varsinkin talvella).

Niinpä yhteenvetona,  monelta murheelta välttyy kun teettää vara-avaimet ajoissa.  

Jos kuitenkin on käynyt se vahinko. Sitten tarvitaan lukkoseppää tai jos autosta kyse niin hinauspalvelua apuun. 

Siihen lukkoseppä asiaan voi ainakin Pudasjärven suunnalla auttaa soitto Lukkomatille ja jos hinauspalvelua tarvitaan niin sitten kannattaa kääntyä Ietin puoleen.  

Palvelu josta on apua kun tilanne iskee päälle...

Autoliiton logo

Vinkkinä auton avaimien sisään jäämiselle ja muutenkin matkan keskeytymiselle. Löytyy hyvä palvelu joka kattaa nuo molemmat asiat. Nyt vähän mainostan autoliiton plus jäsenyys palvelua. (siirtyy AL sivulle)

121€ vuosimaksulla(2021) saat erittäin hyvät matkan jatkamispalvelut. Palveluun sisältyy myös auton aukaisu jos avaimet ovat jääneet autoon sisälle.

Jo pelkästään tuo yksi auton avaus saattaa maksaa enemmän kuin tuon palvelun vuosimaksu. Palvelussa on sen lisäksi tosi monta muutakin hyvää ominaisuutta. Laitan tähän oheen autoliiton sivulta kopioidun tekstin:

Autoliiton Plus-jäsenyys 121€ / 12 kk

Plus-jäsenenä sinulla on käytössäsi Perus-jäsenen etujen lisäksi kattavat matkanjatkamispalvelut sekä mm. Euromasterin ja Motonetin jäsenedut:

 • henkilökohtainen, ei ajoneuvoon sidottu palvelu, joka varmistaa perillepääsyn

 • apu, joka koskee myös samassa ajoneuvossa jäsenen kanssa matkustavia

 • palvelu, joka on käytössäsi aina kun olet kuljettajana tai matkustajana Suomessa yksityiskäyttöön rekisteröidyssä henkilö-, paketti-, kevytkuorma-autossa, mopoautossa tai matkailuautossa (enintään 4000 kg)

 • palvelu, joka koskee kaiken ikäisiä kulkuneuvoja Suomessa, ulkomailla alle 15-vuotiaita kulkuneuvoja

 • palvelu käytössäsi myös liikkuessasi moottoripyörällä

 • apu yli 40 Euroopan maassa, myös Venäjällä

 • oma puhelinnumero, josta saa avun paikalle 24 h vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa

 • voit käyttää avustusta maksimissaan 4 kertaa jäsenkauden (12 kk) aikana (ei sisällä teknisen neuvonnan puheluja)

 • palveluun sisältyy:

  • tiepalvelu; tekninen neuvonta, polttoaineen tuominen, renkaanvaihto, hinaus ja apuvirta.

  • tarvittaessa sijaisauto (ei alle 18-vuotiaille) tai muu korvaava kuljetus tai majoitus

  • auton nouto korjaamolta.

  • Suomessa Plus-jäsenet saavat AL-akkupalvelun akunvaihtotyön ilmaiseksi (tarkista palvelun alueellinen saatavuus täältä)

Alle 18-vuotiaan jäsenyydestä sopimus tehdään täysi-ikäisen henkilön kanssa.

Palvelut astuvat voimaan maksua seuraavan vuorokauden alusta.Julkaistu Jätä kommentti

Bye-Bye! Visma Pay

Kesäkuun lopusta poistui VismaPay maksutavat lukkomatin verkkokaupassa. 

Syy on hyvin yksinkertainen. Verifone maksutapaa käytti suurin osa kaupassani asioivista. 

Toinen syy on hinta. Visma Pay maksutapa oli aiemmin Bambora Payform ja silloin hyvin toimiva ja edullinen pienessäkin verkkokaupassa.  Kun Visma osti Bamboran, niin palveluun tuli sellainen lisämaksu, että jos ei palvelua käytä, niin joutuu maksamaan niin sanotun kuukausimaksun. 

Verifone on osoittautunut myös jonkin verran toimivammaksi. Ei ollenkaan niin usein tule peruttuja maksutapahtumia. En sitten tiedä syytä miksi Visma Payn kautta maksua yrittäneet ovat joutuneet tekemään usemman kerran maksu yrityksen. 

Vastaavaa ei ole ollut Verifonella kuin ihan muutama. 

Mietin että pärjäänkö ilman joustoluottoa, joka näyttää olevan oikeastaan ainoa ero maksutapojen välillä. Tulin siihen tulokseen, ettei monikaan asiakas ollut käyttänyt Joustoa vaikka se on ollut tarjolla. 

Niinpä nyt heinäkuun alkaessa on maksutapana Verifonen tarjoamat maksutavat. 

Toivottavasti niillä pärjätään. Seurataan tilannetta. Jos tulee eteen tilanne ettei pärjätä ilman VismaPay palvelua, niin otetaan sitten takasin käyttöön.

Nautitaan auringosta kun sitä nyt on ollut tarjolla tosi mukavasti. Kesä on kyllä kivaa aikaa. Oikein hyvää kesää, muistakaa tilata ajoissa vara-avaimet niin pyöriin, kaappeihin kuin autoihinkin. 

Julkaistu Jätä kommentti

Kesäkuu vaihtuu heinäkuuksi

Ilmaisen toimituksen raja 50€

Verkkokaupan toimitusmaksujen testaus jatkuu...

Jäi sen verran lyhyeksi tuo kesäkussa aloitettu toimitusmaksujen testaus, että päätettiin jatkaa sitä. Tosin ilmaisen toimituksen rajaa nostettiin 50€ tilaukseen. 

Paketti postin ja matkahuollon kautta on  35kg saakka 5,90€ ja yli 35kg 10€, pois lukien pitkät tuotteet esim pitkäsulkijat tms. 

Kannattaa hyödyntää mahdollisuus, kun ostaa lukitustuotteita yli 350€ edestä niin saa koko kaupasta -15% alennuksen ja myös ilmaisen toimituksen.

Nämä koskee tietenkin lähetyksiä jotka eivät mahdu kirjekuoreen. Eli ovat paksumpia kuin 3cm pakkauksen kanssa. Ohuemmat menee nätisti kirjeessä ihan omaan postilaatikkoon saakka. 

Ai niin meinasi ihan unohtua että 2.-4.7. tulleet tilaukset käsitellään viikon 27 alussa ja myös toimitetaan silloin.  Viikonlopun aikana huokaistaan välillä ja nautitaan kesästä.

 

Julkaistu Jätä kommentti

Kesä jatkuu… toimitustarjoukset voimassa vielä huomenna!

butterfly, insect, animal-6361572.jpg

Juhannus oli ja meni, aurinkoa saatiin ja hiukan asuntoautolla ajeltiin. Sekä sisämaata, että meren rantaa nähtiin.

Suomen kesä on todella kaunis, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Jos hyttysiä ja paarmoja ei olisi, niin olisi aivan huippu juttu.

Vielä on tämä ja huominen päivä aikaa tehdä edullisilla toimituskuluilla lukko-ja avainostoksia. Kannattaa nyt hyödyntää tarjous.

Paketti postiin tai matkahuoltoon vain 5,90€ ja mikä parasta ostat vaikka painikkeen tai lukkorungon, niin ostos menee yli 20€ joka on nyt ilmaisen toimituksen raja.

Jos avaimia tilaat, niin sen toimitukseen kannattaa kommenttikentässä laittaa matkahuolto, nimittäin turvallisemmin on lähetykset nyt menneet perille matkahuollon kautta.  

Katsotaan ensi kuussa mitä keksitään tuon toimituskulun kanssa. Taisi olla vähän lyhyt tämä kokeilu. 

En sitten osaa sanoa vaikuttiko nuo toimituskulut vai mikä, mutta tälle kuulle näyttää tullleen ennätysmäärä tilauksia. Kiitos kaikille jotka olette luottaneet minuun ja tilanneet kaupastani. 

Toivotan kaikille asiakkaille oikein hyvää ja aurinkoista kesän jatkoa. 

 

Julkaistu Jätä kommentti

Hyvää Juhannusta!

Hyvää Juhannusta

Ollaan edetty vuoden ajassa kesän kauneimpaan ja valoisimpaan aikaan. Vietämme aivan kohta keskikesän juhlaa, Juhannusta. 

Haluamme kiittää kuluneesta puolesta vuodesta ja toivottaa oikein rauhallista ja levollista juhannusta! Ladataan akkuja muutama päivä ja sitten taas jaksaa tehdä töitä.

Juhannuksen ajaksi lukkomatti laittaa työhanskat naulaan ja nauttii lämpimistä kesäpäivistä.

Jäätelö, limsa ja makkara varmasti kuuluvat tämän juhannuksen tarjoiluihin. Jospa jonkin verran myös asuntoautoiluakin ja perheen kanssa yhteistä aikaa. 

Juhannuksen aikana eli 25.-27.6 2021 päivinä tulleet verkkokauppatilaukset käsitellään heti viikon 26. alussa.

Siis Juhannuksen aikana voi tehdä tilauksia verkkokaupassa aivan normaalisti, mutta tilaukset käsitellään sitten viikonlopun jälkeen. 

Kannattaa käyttää hyväksi toimituksia koskeva testaaminen. Eli kesäkuun loppuun saakka tulleet tilaukset lähtevät postissa tai matkahuollossa 5,90€ hinnalla. Niin ja kokeilumielessä myös tuo ilmaisen lähetyksen raja on tiputettu hyvin alas.

Ostoksen loppusumman ollessa yli 20€  on toimimitus ilmainen. 

Itsekin harmittelen, kun käyn  jossain verkkokaupassa tutkimassa tuotteita ja asia johon törmään on kalliit toimituskulut. Harmittaa aika lailla,  kun huomaa että tuote oli kyllä edullinen, mutta sitten toimituskulut vievät sen edun mennessään. 

Harmi ettei Posti- ja matkahuolto ole tosiaankaan ilmaisia,  mutta  kompromisseja täytyy etsiä. Toivottavasti tästä olisi apua hankintoja suunnitellessa. 

Ai, niin meinasin unohtaa että pieni alennusporkkana on myös asiakkaalle joka tarvii lukkoja vähän enemmän. 

15%  ei tunnu suurelta alennukselta, kun on nähnyt että joillain sivustoiilla tarjoillaan jopa 70% alennuksia. 

Mutta, mutta kun se kaupan teko ei ole sellaista, että kaikki katteet annetaan asiakkaalle ja sitten yrittäjä joutuu lopettamaan yrittämisen kun ei ole toimeentulon mahdollisuutta.

Näkisin että kohtuullisesta ostoksesta tuo 15% on jo ihan hyvä etu. Siis sehän toimii siten että ostaessa yli 350€ edestä tuotteita, saa suoraan loppusummasta 15% alennusta. Myös siihen ilmainen toimitus lisäksi niin toivon mukaan se palvelisi edes jotakin asiakasta.  

Omakoti rakentajalla ovat sataset tiukassa, mutta usein tuppaa käymään niin että kaakeleita ja sisustan materiaaleja valitessa, ei mietitä yhtään hintaa. Otetaan parasta mitä rahalla saa ja sitten tulee aika laittaa se kallein omaisuus suojaan. 

Eli lukitusta ja oviympäristön tarvikkeita valitaankin sitten sillä ajatuksella, että kunhan jotain lukkoa ja kahvaa oveen saa. 

Useinkaan ei käy edes mielessä,  että se kallis omaisuus on niiden lukkojen varassa. 

Kannattaisi siis lukitukseen ja painikkeisiin ja yleensä oviympäristön tuotteisiin hiukan panostaa. Ettei kävisi niin että kalliin ulko-oven maalit ovat surureunalla, kun se halpa painike ei pysynytkään kiinni ovessa ja söi maalit kilven ympäriltä. 

Kaikesta näistä asioista huolimatta tahdon toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista Juhannuksen aikaa.

t. Matti 

Julkaistu Jätä kommentti

huijari yrittää myydä tuotteitani verkossa?!!

Tällainenkin päivä piti nähdä...Huijaussivusto vienyt kuvani...Myy tuotteita minun nimissä

Huijarin osoite on oikein suojattu osoite https://fisale.factoryclearance2021.com/content?c=basta%20lukko%20asennus&id=31

Huijaussivusto

Tänään Googlettamalla polkupyörän avaimien myyntiä sattui silmään tällainen asia. Joku huijari sivusto on ottanut verkkokaupastani kuvia ja nyt myy niitä aivan polkuhintaan ja aivan katteettomilla lupauksilla.

Sivuston osoite josta löytyy useampiakin minun kauppani kuvia https://fisale.factoryclearance2021.com/content?c=basta%20lukko%20asennus&id=31 Tuossa on myynnissä sivustostani varastetun kuvan avulla Assa 1301 Cr avainpesää. Hinnat on todella halvat ja paljon näyttää olevan suosittelijoita. Kyseisen tuotteen kuvauksessa. 

Tämä on ikävä juttu, olen kauppaani yrittänyt rakennella töitteni sivussa ja pienillä resursseilla ja nyt sitten joku rosvoaa kuvat ja alkaa myydä niillä jossain huijaus-sivustolla.

Olen vähän ihmetellyt, että viime aikoina on ollut kaupassa hiljaista. Syynä taitaa olla tämä valesivusto. 

Kuinkahan paljon minun nimissäni on ihmisiä jo huijattu…Voi harmin harmi.

 

Lisää huijaus kuvia...

Huijaussivusto

Huijari yrittää saada minun kuvalla myytyä tosi kallista Basta pyörän avainta

Tässä alemmassa kuvassa näkyy todella hienot asiakaspalautteet ja alareunassa keskellä punaisellä ympyröitynä on minun  sivustolta varastettuja Wally lukkojen kuvia.  

Toivottavasti ihmiset tarkistaa osoitteen mistä tekevät tilauksia. Lukkomatin oikean verkkokaupan osoite on https://www.lukkomatti.fi/kauppa  tai sitten jos sivustolle saapuu Googlen hakukoneen kautta TARKISTAKAA ETTÄ KUVAN SIVUSTO ON https://www.lukkomatti.fi/ ” ja se mitä sivustolla tarjotaan”.  

Tuo osoite on se tärkeä juttu!! 

SIIS LUKKOMATTI MYY VAAN OMALLA OSOITTEELLA TUOTTEITA ELI kyseinen avainpesä on myynnissä minulla tuolla https://www.lukkomatti.fi/kauppa/assa-bacic-1301-sylinteri-cr-3kpl-d12-avainta-porasuojattu/

Että tällainen perjantain sitten tuli eteen…

Niin, se että olin hakemassa niitä polkupyörän avaimia ja siihen liittyen  kannattaa kyllä tilata ihan aito lukkomatin avain kun se on huomattavasti halvempi kuin huijarilla. 🙂 Alla kuva siitä kalliista avaimesta.

 

Huijarisivuston Basta-avain

Yksi varma merkki myös huijauksesta on se etten myy tuotteitani kun Suomeen. 

Kuvissa olevat tuotekokemukset ovat pääosin ulkomaalaisilla nimillä.

Julkaistu Jätä kommentti

Aina ei onnistu ekalla kerralla…

NE-32-BASTA-B-SARJA-JMA

Tarina miten kävi kun Ville tilasi Basta lisäavaimen pyörään.

Tämä on esimerkki tarina miten siitä miten kaikki ei aina mene ihan nappiin. Osa syynä asiassa on , etten todellakaan ole kaikkien avainten asiantuntija. Asioita voi onneksi oppia…

Tämän tilauksen hoitamisen aikana, minulle selvisi myös kuinka näitä kyseisiä Basta-Neiman avaimia pystyy valmistamaan koodin mukaan. 

Joten jatkossa varmaan saan asiakkaalle toimivat Basta avaimet kerralla(toivottavasti)

Tämä on myös hyvä esimerkki siitä, että asiakkaat ovat ymmärtäväisiä, kun asiasta käydään keskustelu tai viestittely. 

Niin ja loppujen lopuksi ovat tyytyväisiä kun homma lopulta onnistuu.

Tässä tapauksessa oli kyseessä Nopsa merkkinen pyörä ja siihen asiakkaalla vain  yksi avain. 

Ville lähestyi minua sähköpostilla, josta olen viestiemme  sisällön ottanut tähän, mutta jättänyt oikeat koodit ja yhteystiedot luonnollisesti laittamatta… 

Villen ensimmäinen viesti oli jostain syystä vielä mennyt roskapostikansioon.

“Sunnuntai 18.4.2021 klo  21.14

Moi,

Ostin käytettynä vanhan Nopsa Sportin ja siinä oli Bastan runkolukko. Avain tuli mukana, mutta vara-avaimen teettäminen kiinnostaisi. Onnistuisko tuosta vara-avaimen tekeminen?
 
Kuvat löytyy liitteistä.
t: Ville “
 

Vastasin Villen viestiin:
Maanantaina  19.4.2021 klo 22.11 
“Moi Ville!
Anteeksi että vastaan vasta nyt. Löysin viestisi roskapostikansioon menneenä. 
Kysymykseesi että voiko kyseistä avainta valmistaa, vastaan että uskoisin että löydän tuolle mahdollisuuden tehdä. Selvitän asian huomenna eli tiistaina 20.4. ja ilmoitan sinulle sitten.
Ystävällsin terveisin, Matti”
 
jatkovastaus Villelle…
 

” Tiistaina 20.4.2021 klo 15.34
 
Moi Ville!
 
Olen selvitellyt tätä pyörän avainta, näyttää siltä että sen pystyn tekemään sellaisella takuulla, että jos ei toimi niin kerran korjaan ja sitten palautan rahat sinulle. Koodit löytyy tuohon, mutta minun koodi koneeseen joudun sen ajamaan manuaalisesti sisään. Jos haluat avaimen tilata ja tuolla tyytyväisyys takuulla, niin laita tilaus lukkomatti.fi sivustolta tuossa on linkki https://www.lukkomatti.fi/kauppa/neiman-basta-b-sarjan-polkupyoran-lisaavain-koodilla/    ja kommenttikenttään koodiksi tuo avaimen koodi. Sitten valitset joko metalli tai muovipäisen ja siitä se lähtee etenemään☺
Ystävällisin terveisin, Matti”
 

Ville teki sitten tilauksen  Perjantaina 23.4.2021 klo 21.12  ja se on ohessa:
 
Moi Matti!
 
Hieno homma. Olisi mukava saada jatkettua Nopsan runkolukon käyttöä. Tein tilauksen antamasi linkin kautta. Tilasin suoraan 2 avainta. Kiitos hyvästä takuusta.
 
Terveisin Ville”
 

Perjantaina 23.4.2021 klo 22.12 vastasin Villen tilausviestiin:
Hei Ville!
 
Kiitos tilauksesta! Teen avaimet ja laitan kirjeen matkaan maanantaina. Eiköhän se sinulle tule ensi viikon aikana.
Toivotaan että nuo onnistuu heti ekalla kerralla☺
Hyvää viikonloppua, ystävällisin terveisin, Matti
 
 

Maanantai 26.4.2021 klo 21.33 Villen viesti:

“Morjes Matti!

Sain paketin seurantaan Omapostin kautta. Kiitos paljon!
 
T:Ville”
ja jatkoviesti Villeltä torstaina 29.4.2021 klo 17.23
“Terve Matti!
 
Ei sopinut suorilta avain lukkoon. Vertailin avaimia ja hyvin samanlaisilta kyllä näyttivät, mutta pienestä se on kiinni. 🙂 Sopisiko jos lähettäisin uusien avaimien mukana tuon alkuperäisen avaimen jos se helpottaisi uusien avaimien tekemisessä?
 
T:Ville

Tuon viestin saadessani, soitin Villelle ja kerroin että minulle selvisi se miten tuo kyseisen avaimen koodi toimii.  Sovittiin että teen uudet avaimet ja jos ei niillä toimi, sitten Ville laittaa minulle mallin.  
Ja niin lähetin seuraavat kaksi avainta jotka nyt uskoin toimivan…
 

Tiistaina  4.5. 2021 klo 6.39 Ville laittoi sitten seuraavan viestin:
“Morjes Matti!
 
Nyt sopi avaimet lukkoon! Mahtava juttu ja kiitos ihan loistavasta palvelusta!
 
T:Ville”

4.5.2021 klo 12.48 Vastasin Villelle ja esitin että saanko tämän laittaa asiakaspalautteisiin?
“Morjens Ville! 
Tosi hieno juttu. Mulla meni vähän aikaa että älysin sen koodin kuinka se toimii. Nyt pystyy jatkossa tekemään nämä avaimet.
 
Kiitos myös kärsivällisyydestä ja mukavasta palautteesta. Saako tämän palaute keskustelun laittaa tuonne asiakaspalautteisiin?
 
Hyvää pyöräilykesää sinulle!
 
Ystävällisin terveisin, Matti”  
 

Villen vastaus: 
keskiviikkona 5.5.klo 10.34
“Moi!
 
Joo ilman muuta voi. Hyvää kesää!
 
T:Ville” 

Villelle vielä erityis KIITOS siitä, että hyvät kuvat (2kpl) laitoit ohjeen mukaisesti sähköpostiin.  
 
########################################
Joten tässä on nyt sitten tällainen tarina.
Vaikka tällä kertaa toimivien avaimien toimittaminen kesti tavanomaista pidempään, niin asiakas oli lopputulokseen tyytyväinen ja niin täytyy todeta minunkin olevan. 
 
Yhtä onnistunutta asiakaskokemusta rikkaanpana jatketaan avaimien valmistusta asiakkaille. 
 
Tänään vielä varastosta löytyy kyseistä Basta-Neiman  JMA-aihiota  metallipäisenä 91kpl  ja Muovipäisenä JMA-aihiona 158kpl sekä lisäksi  muovipäisenä Lotus aihiona 23kpl.
 
Rohkeasti vaan tilaamaan omaan pyörääsi vara-avaimet jos avaimessasi löytyy B, L, kirjaimia ja 2,3,5,7 numeroita. 
 
Metallipäisenä avain  hintaan 17€ ja muovipäisenä 20€
 
Suoraan kyseistä Basta-Neiman tai kuten se verkkokaupassani on nimetty Neiman -Basta avainta pääsee tilamaan täältä
 
Hyvää kesää kaikille ja nautitaan pyöräilystä 🙂
 
 
 
Julkaistu 2 kommenttia

Pyörän avaimia…

Kevät toi pyörät liikenteeseen...

Selvä kevään merkki kun ihmiset alkaa huoltamaan polkupyöriään. 

Usein siinä vaiheessa selviää, että pyörän lukon avaimet ovat joutuneet talven aikana hukkaan. Jos avaimet ovat tallessa, niin kannattaa viimeistään nyt tarkistaa että avaimien numerokoodi on tallessa.  

Avainkoodi ja lukon malli ovat usein pyörän ostohetkellä luovutettuun takuutodistukseen merkitty. Toivottavasti!! 

Sehän selviää  tarkistamalla. Niin jos pyörän takuutodistus on tallessa ja siihen on merkitty pyörän lukon avaimen numero!! 

Jos näin onnellisesti on, niin sitten on hyvä  mahdollisuus saada siihen tehtyä avaimet.

Muutamia avaimia on jo tälle keväälle valmistettu esim  Assa,  AXA, Basta lukkoihin. 

Esimerkiksi seuraavia avaimia on mahdollista valmistaa koodin mukaan. Assa avaimia jotka ovat  alla olevan kuvan mukaisia ja koodi on välillä

assa-mcb-silca-aihiosta
Assa polkupyöran avain koodilla Silca aihiosta

Tai Basta avaimia jotka olivat takavuosina aika yleisiä.  Siinä saattaa koodi olla kirjaimia esimerkiksi MNPRS  oheisen kuvan mukainen

BASTA AVAIN KOODILLA J
BASTA POLKUPYÖRÄN AVAIN JMA-AIHIOSTA MUOVIPÄÄLLÄ. KOODIN MUKAAN.

Tai Neiman-Basta  B sarjan avaimia jotka tunnistaa siitä, että koodissa on B kirjain jossain kohtaa sarjaa esim 33B72L oheisen kuvan mukaisesti

BASTA B-SARJA
BASTA B-SARJAN AVAIN MUOVIPÄISENÄ JMA AIHIONA

Nämä ovat vain esimerkkejä pyörän avaimista joita pystymme koodin mukaan valmistamaan. Hinnat ovat avaimille 15€-25€ ja toimitus onnistuu nätisti helposti kirjeessä suoraan omaan postilaatikkoon.  

Kannattaa muistaa myös lukkojen voitelu, siinä kannattaa käyttää kunnollista lukkoöljyä tai aseöljyä. Lukko sulia kannattaa välttää, sillä niillä tahtoo olla lukon haittoja hapettava vaikutus.  

Julkaistu 2 kommenttia

Avaimien lisäystä ja haku toiminnon virittelyä

Viime aikoina olen lisäillyt kauppaan avaimia joita on mahdollista valmistaa koodin mukaan.  Urakkaa on jäljellä vielä melkoisesti ja se vie oman aikansa. 

Avaimia lisätessäni huomasin sellaisen asian, että avaimien löytäminen kaupasta osoittautui aika vaikeaksi. 

Niinpä päädyin taas kerran suuntaamaan Facebookin WooCommerce ryhmään. Muutama haku ja siinä se oli. 

WooCommerceen oli saatavana lisäosa jolla hakutoimintoja voidaan viritellä huomattavasti tehokkaammaksi. 

Niinpä lisäosan asennukseen ja kun Fibo Search-Ajax Search for WooCommerce lisäosa oli asennettu, huomasin sen toimivan toivotulla tavalla. 

Aivan huippu juttu, että asiansa osaavat tekevät tällaisia lisäosia verkkokauppaan!

Kiitos tästä.  Tästä on hyvä jatkaa…   

 

 

 

Julkaistu Jätä kommentti

Uutena maksutapana Verifone verkkomaksut

26.2.2021 viimeinkin saatiin Verifone BlueCommerce verkkomaksut kauppaan toimimaan.

Olin jo luovuttanut koko BlueCommercen käyttöön oton. 

Kävi kuitenkin niin että 26.2.2021 tuli puhelinsoitto ja henkilö kertoi olevansa Verifonelta ja tiedusteli kokemuksiani BlueCommercen käytöstä.

Kerroin kuinka asia on, että en ole sitä saanut asennettua. Hän tutki asiaa ja kertoi että tosiaan minulla on julkisessa avainparissa ongelma ja sitten hänen avustuksellaan saatiin se ongelma hoidettua kuntoon. 

Pienen säätämisen ja palvelun tarjoajan avustamana saimme kauppaan toimimaan myös BlueCommerce maksutavat. Lisätietoa palvelusta löytyy täältä

Maksutavat ovat pankkien napit:

Aktia, Danske Bank,  Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki (OP), Paikallisosuuspankki (POP), S-pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken. 

Credit-ja Debit- kortit: VISA ja MasterCard.

Mobiilimaksut: Siirto ja MobilePay

HUOM!! Vaikka alla olevassa esimerkkikuvassa  on Collector-luotto sitä ei kuitenkaan ole tarjolla.

Katsotaan nyt miten asiakkaat ottavat tämän maksuvaihtoehdon käyttöön. Nyt siis toimivat rinnakkain Visma Pay ja Verifone verkkomakusut. 

Alla esimerkkikuva Verifone BlueCommerce maksutavoista

Esimerkkikuva on Verifonen sivustolta. 

BlueCommercen maksutapojen näkymä