Välillä vähän lomaa…

Pitkän talven ja kevään jälkeen on sen aika.

Lomalla2022

Yrittäjän on myös välillä pidettävä lomaa. Turvallisuusalan yrittäjänä se on joskus  haasteellista, kun ei oikein tunnu mukavalta jättää kaikkea ja lähteä lomalle. 

Tai kyllä se muuten on ihan ok, mutta joskus askarruttaa että säilyykö paikat niin ettei loman aikana käy varkaita. Jospa se olisikin niin, että kaikki arvostaisivat omaa ja toisten omaisuutta siten että antaisivat toisen oman olla rauhassa. 

Ihmisistä tuleea ajatella aina parasta ja niin myös useimmiten onkin, sitten kuitenkin joukosta löytyy niitä jotka pilaavat kaiken käyttäytymällä tyhmästi. 

Onhan se niinkin että jos kaikki ihmiset olisivat rehellisiä, riittäisi vieläkin harjanvarsi ovelle merkiksi siitä, ettei talonväki ole kotona.  Ennen se on täällä Koillismaallakin riittänyt. Vaan ei riitä enää. Jos paikalliset ovatkin rehellisiä ja antavat toisten omaisuuden olla rauhassa, niin on kaikenlaista muualta tulevaa kulkijaa joilla ei yhtään tunnu omatunto kolkuttavan vaikka nappaa toisen omaisuutta tai särkee sitä.  

Kesä on siitä mukavaa aikaa, että tarkenee reissata, jopa liiankin lämmin on ollut asuntoautoilla, kun autossa ei ole ilmastointia. 

Pieniä irtiottoja arjesta olemme saaneet tehdä ja niistä tähän mennessä paras on ollut se että pääsimme parin vuoden tauon jälkeen taas suviseuroihin. 

Postauksen kuva on sieltä ja suviseurojen ajan oli tosi helteet.  

Loppukesä menee pääosin kotona työn ääressä, mitä nyt pikku reissuja tullaan  tekemään. 

Jos näitten reissujen aikana tulee verkkokauppatilauksia, olemme asiakkaaseen suoraan yhteydessä ja sovimme toimituksista. 

Kiitos kaikille asiakkaille ja hyvää kesää kaikille.

Samankaltaiset artikkelit