Bye-Bye! Visma Pay

Kesäkuun lopusta poistui VismaPay maksutavat lukkomatin verkkokaupassa. 

Syy on hyvin yksinkertainen. Verifone maksutapaa käytti suurin osa kaupassani asioivista. 

Toinen syy on hinta. Visma Pay maksutapa oli aiemmin Bambora Payform ja silloin hyvin toimiva ja edullinen pienessäkin verkkokaupassa.  Kun Visma osti Bamboran, niin palveluun tuli sellainen lisämaksu, että jos ei palvelua käytä, niin joutuu maksamaan niin sanotun kuukausimaksun. 

Verifone on osoittautunut myös jonkin verran toimivammaksi. Ei ollenkaan niin usein tule peruttuja maksutapahtumia. En sitten tiedä syytä miksi Visma Payn kautta maksua yrittäneet ovat joutuneet tekemään usemman kerran maksu yrityksen. 

Vastaavaa ei ole ollut Verifonella kuin ihan muutama. 

Mietin että pärjäänkö ilman joustoluottoa, joka näyttää olevan oikeastaan ainoa ero maksutapojen välillä. Tulin siihen tulokseen, ettei monikaan asiakas ollut käyttänyt Joustoa vaikka se on ollut tarjolla. 

Niinpä nyt heinäkuun alkaessa on maksutapana Verifonen tarjoamat maksutavat. 

Toivottavasti niillä pärjätään. Seurataan tilannetta. Jos tulee eteen tilanne ettei pärjätä ilman VismaPay palvelua, niin otetaan sitten takasin käyttöön.

Nautitaan auringosta kun sitä nyt on ollut tarjolla tosi mukavasti. Kesä on kyllä kivaa aikaa. Oikein hyvää kesää, muistakaa tilata ajoissa vara-avaimet niin pyöriin, kaappeihin kuin autoihinkin. 

Samankaltaiset artikkelit