onko-kevat

Onko Kevät koittanut?

Eipä olisi osannut aavistaa, että tällainen kevät sattuisi joskus kohdalle. Ollaan koronan varjossa etäkoulua ja työtä tehty jo useampi viikko. Nyt aavistus on että alkaisi helpottaa, Uudenmaan eristys purettiin ja korona on tainnut levitä pikkuhiljaa koko maahan.

Työt ovat olleet lähes kokonaan pysähdyksissä. Ihan muutamia työkeikkoja on tullut. Onpa sitten ollut aikaa värkätä näitten harrastusten parissa.

Verkkokauppa on aika rauhallinen. On sentään muutama tilaus tullut sitäkin kautta. Siinä on vielä haastetta, kun pitäisi saada tuotteita vietyä kauppaan ja maksujärjestelmä on sitä vaille, että saisi sen istutettua kauppaan. Vielä siellä on maksutapana se ennakkomaksu pankkiin.

On niin paljon asioita joita en tiedä, onneksi tietoa on saatavana, pitää vaan koittaa opiskella. Verkkokauppa tuntuu ja kuuluu olevan tämän korona-ajan toimintamuoto, johon kannattaa panostaa. Olen vain miettinyt sitä, että onko lukitus- ja turvallisuusalan tuotteet sitten se paras myyntiartikkeli verkkokauppaan.

Viime päivinä on päässyt otsikoihin useampikin yritys, joka oli hakenut koronan takia tukea. Olen miettinyt, että tuki, vaikka pienikin saattaisi olla tarpeen ja helpottaisi meitä pieniä ns. ammatinharjoittaja yrittäjiä tässä tilanteessa. En ole suuria tukia edes toivonut saavani, jospa sen verran jostain tulisi että velvoitteet saa hoidettua ja leivän perheelle.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *