Koronavirus on antanut omaa aikaa :)

Koronavirus on vakavasti otettava asia. Nyt on selvästi merkit näkyvissä, että työt on käyneet todella vähiin. Jos asiasta yrittää löytää jotain positiivista, niin se että on saanut olla paljon kotona ja harrastaa vaikka nyt sitten tällaista verkkokauppa projektia. Nyt sen kanssa touhutessa olen myös sen pannut merkille, että ei ole aivan yksinkertaista tekaista verkkokauppaa.

Tämä on sellaista kokeile ja kompastu hommaa. Hyvä puoli siinä on, että ei tästä kovin kauaksi voi eksyä. Koskapa tekee tätä kotona. Onneksi on hyvät yhteydet olemassa. Sen olen kans laittanut merkille, että englannin kielen hallitsemisesta olisi kovasti hyötyä. Ei sitä kuitenkaan kaikkea voi saada ja kun sitä silloin aikanaan ei tullut opeteltua, niin hyvin hitaasti se oppi menee päähän.

Tänään kuulemma laittavat Uudenmaan eristyksiin, ei sitä olisi vuoden vaihtuessa osannut odottaa tällaista. Olen kyllä heittänyt sellaisia tulevaisuuden näkymiä, koronasta mitään tietämättä, että joskus vielä tulee aika jolloin pohjois-suomi saa uuden nousukauden. Aika näyttää tuleeko näin käymään koronan takia.

En väitä, että korona lisäisi työtä ja toimeentuloa täällä pohjoisessa. Saattaa vaan käydä niin, että joku muukin etelä-suomessa tulee samaan johtopäätökseen meidän kanssa. Etelässä oli omat etunsa, mutta kyllä pohjoisen rauhallisuus ja hyvä fiilis sekä ystävälliset ihmiset ja luonnonläheisyys vie voiton.

Olemme täällä asuneet jo pidempään kuin etelässä. Eikä yllättävä kyllä ole hinkua lähteä mihinkään täältä. Katsotaan nyt käykö samalla tavalla kuin oli joskus sotien jälkeen, että etelästä ihmiset tuli näille koillismaan kairoille työn ja ruuan perässä. Aika näyttää.

Nyt kuitenkin mennään eteenpäin kohti valoa ja kesää. Toivotaan että tämä korona olisi kesään mennessä historiaa. Sekin asia nähdään. Kaikkea hyvää toivottelen asiakkaille, niin uusille kuin entisille.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *