huijari yrittää myydä tuotteitani verkossa?!!

Tällainenkin päivä piti nähdä...Huijaussivusto vienyt kuvani...Myy tuotteita minun nimissä

Huijarin osoite on oikein suojattu osoite https://fisale.factoryclearance2021.com/content?c=basta%20lukko%20asennus&id=31

Huijaussivusto

Tänään Googlettamalla polkupyörän avaimien myyntiä sattui silmään tällainen asia. Joku huijari sivusto on ottanut verkkokaupastani kuvia ja nyt myy niitä aivan polkuhintaan ja aivan katteettomilla lupauksilla.

Sivuston osoite josta löytyy useampiakin minun kauppani kuvia https://fisale.factoryclearance2021.com/content?c=basta%20lukko%20asennus&id=31 Tuossa on myynnissä sivustostani varastetun kuvan avulla Assa 1301 Cr avainpesää. Hinnat on todella halvat ja paljon näyttää olevan suosittelijoita. Kyseisen tuotteen kuvauksessa. 

Tämä on ikävä juttu, olen kauppaani yrittänyt rakennella töitteni sivussa ja pienillä resursseilla ja nyt sitten joku rosvoaa kuvat ja alkaa myydä niillä jossain huijaus-sivustolla.

Olen vähän ihmetellyt, että viime aikoina on ollut kaupassa hiljaista. Syynä taitaa olla tämä valesivusto. 

Kuinkahan paljon minun nimissäni on ihmisiä jo huijattu…Voi harmin harmi.

 

Lisää huijaus kuvia...

Huijaussivusto

Huijari yrittää saada minun kuvalla myytyä tosi kallista Basta pyörän avainta

Tässä alemmassa kuvassa näkyy todella hienot asiakaspalautteet ja alareunassa keskellä punaisellä ympyröitynä on minun  sivustolta varastettuja Wally lukkojen kuvia.  

Toivottavasti ihmiset tarkistaa osoitteen mistä tekevät tilauksia. Lukkomatin oikean verkkokaupan osoite on https://www.lukkomatti.fi/kauppa  tai sitten jos sivustolle saapuu Googlen hakukoneen kautta TARKISTAKAA ETTÄ KUVAN SIVUSTO ON https://www.lukkomatti.fi/ ” ja se mitä sivustolla tarjotaan”.  

Tuo osoite on se tärkeä juttu!! 

SIIS LUKKOMATTI MYY VAAN OMALLA OSOITTEELLA TUOTTEITA ELI kyseinen avainpesä on myynnissä minulla tuolla https://www.lukkomatti.fi/kauppa/assa-bacic-1301-sylinteri-cr-3kpl-d12-avainta-porasuojattu/

Että tällainen perjantain sitten tuli eteen…

Niin, se että olin hakemassa niitä polkupyörän avaimia ja siihen liittyen  kannattaa kyllä tilata ihan aito lukkomatin avain kun se on huomattavasti halvempi kuin huijarilla. 🙂 Alla kuva siitä kalliista avaimesta.

 

Huijarisivuston Basta-avain

Yksi varma merkki myös huijauksesta on se etten myy tuotteitani kun Suomeen. 

Kuvissa olevat tuotekokemukset ovat pääosin ulkomaalaisilla nimillä.

Samankaltaiset artikkelit