Virtalan koulu talvisessa maisemassa

Abus- ja Basta merkkiset avaimet kauppaan.

Menihän se lauantai päivä mukavasti taas kerran näissä avainhommissa. Aamusta kävi yksi asiakas Ligier mopoautoon teettämässä vara-avaimet. Se homma hoitui mukavasti ja pieni hetki istuttiin kahvittelun merkeissä.

On jäänyt vähän tämän blogin pito ja samoin on vähän hitaanlaisesti tullut tuotteita lisättyä kauppaan. Ajattelin että jos laittaisin tuon pyörän avaimien lisäämisen alkuun ja sitten sitä voi lisätä avaimia kun ehtii. Nyt on lisätty siis Abus avaimista yleisimmät ja Basta avaimista muutama. Aihioita on varastossa paljon ja vielä tätä lisäämistä riittää.

Joulu on tosiaan jo kahdentoista päivän päässä. Kyllä aika rientää. Ajattelin etten koronasta laita mitään, mutta sen verran kerron että terveenä on vielä saanut olla ja hommat jatkuu.

Tuo kauppa on kuten olen kertonut, minulle sellainen harrastus. Vielä on paljon opittavaa ja sen olen päättänyt, että tuotteet pyrin laittamaan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Nyt kun lähestymme Joulua, niin saattaa toimitukset vähän viivästyä ja se johtuu tästä suuresta juhlasta ja sen aiheuttamasta lisääntyneestä pakettien lähettelystä. Toivotaan kuitenkin, että posti kulkisi kaikesta huolimatta.

Kaikesta takkuilusta huolimatta, olen kyllä tyytyväinen tuohon kauppaan. Sitä kautta on tullut jo 66 tilausta ja muutaman tonnin nettomyynti. Ei se vielä mitään suurta osaa näyttele liiketoiminnassa, mutta onpahan mukava lisä. Tuntuu tosi mukavalta kun tilaus kilahtaa koneelle. Tästä lämmin kiitos kaikille tilaajille ja samoin heille jotka ovat sivustolla käyneet kääntymässä. Olisi mukava saada palautetta, että miten kauppaa kannattaa kehittää.

Kiitos kaikille asiakkaille tästä hyvin vaikeasta vuodesta, josta ollaan selvitty. Näillä jutuilla jatketaan kohti vuotta 2021 ja toivottavasti kaikki pysymme terveinä.

Oikein siunattua Joulun aikaa ja Turvallista Uutta vuotta 2021.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *