ABLOY® Riippulukkoja omalle avaimelle.

ABLOY Riippulukko omalle avaimelle.
ABLOY 3020C ja 3021C riippulukot oman avaimen mukaan sarjoitettuna.

Lukkomatin verkkokaupasta on nyt mahdollista tilata omalle Classic avaimelle valmistettuja riippulukkoja. ABLOY 3020C riippulukot ovat olleet suosittuja yleisriippulukkoja ja mahdollistavat saman avaimen käytön esimerkiksi mökin, varaston, veneen ja usean muun käyttökohteen lukituksessa. 

Lukko on varteen otettava vaihtoehto kun halutaan saada ABLOYn perinteiselle pikkuavaimelle eli Classic avaimelle useita eri lukkoja. Lukko on osoittautunut helppokäyttöiseksi ja toimivaksi meidän vaihtelevissa sääoloissakin. 

Vielä on paljon käytössä perinteinen Classic avain esimerkiksi mökeillä ja tähän saumaan nämä lukot ovat omiaan. Kun sinulla on olemassa avain jolle haluat saada riippulukon tilaa se lukkomatin verkkokaupasta  

Riippulukkoja on saatavana  ABLOY 3020C (35mm) lyhytsankainen  ja ABLOY 3021C  (76mm) pitkäsankainen malli.  

 

Joka rautakauppa myy ABLOY 3020C riippulukkoja, mutta...

Saako rautakaupasta riippulukot sinun omalle avaimelle tehtynä?

Sieltä kyllä löytyy yksittäin, kaksittain ja jopa kolmekin samankeskistä 3020C riippulukkoa. 

Joskus  tulee tarve saada  niitä samoille avaimille useampia tai sitten omalle jo olemassa olevalle avaimelle tehtynä. 

Näihin tarpeisiin lukkomatin kauppa tarjoaa ratkaisua. Silloin kun tarvitset useamman riippulukon samoille avaimille tai omille avaimille. Tähän tarjoamme ratkaisua joka helpottaa sinun tarvetta. Verkon kautta se onnistuu tästä näppärästi seuraamalla ohjeita ja lukot on mahdollista saada jopa omaan kotipostilaatikkoon toimitettuna. 

Kun tilaat lukkomatin  verkkokaupasta riippulukon omalle avaimelle tehtynä , saat siihen mukaan veloituksetta yhden avaimen mukaan. Sen lisäksii voit tilata edullisesti samaan lähetykseen lisäavaimia. Tervetuloa lukko ja avainkaupoille.

Samankaltaiset artikkelit