Maksutavoista, Visma pay, Klarna tai BlueCommerce?

Visma Pay

Visma osti Bambora payform palvelun ja nyt tuli eteen asioiden muokkaus Visma Pay moodiin. Oli siinä rajoilla, että vaihdoin koko maksutapojen vastaanottajaa. Syy oli se että koin muutoksen sellaisena lisätyönä joka harmitti.

Kuten arvata saattaa, yrityskauppa aiheutti myös kustannusten nousua palvelun käytölle. Aiemmin Bamboran palveluna maksutapojen käyttö oli vain tietty prosentti maksusta ja jos palvelua ei käyttänyt, ei myöskään tullut kuluja.

Nyt palvelu muuttui siten että palvelulla on minimi kuukausimaksu, vajaan vitosen kuukaudessa.

Tuo vitonen kuukaudessa on kuitenkin sen verran pieni maksu sinänsä tosi hyvästä palvelusta. Joten päätin kuitenkin jatkaa tämänkin käyttöä.

Niinpäs sitten aloin muuttamaan tuon Bambora palvelun Visman väreihin ja logoihin. Yllä on Visma Pay banneri, jossa on hyvin laajat maksutavat käytössä.

Maksutapa vaihtoehtojen selvitys...

KLARNA Chekout vaihtoehto

 

Tein kyllä tilin myös Klarna Checkout palveluunkin, mutta jostain syystä heillä varmaan on vähän kiireitä ja asia on selvittelyssä. Vuorokausi taitaa olla näissä asioissa lyhyt aika. Koska vuorokauteen ei ole tullut vastausta heiltä.

Klarna mainostaa että on smoothia maksaa Klarnalla  

Tulihan ne Klarnaltakin sopparit aikanaan, on vaan ollut sen verran ohjelmaa, etten ole ehtinyt siihen palveluun perehtyä. Klarna on siitä minua pariin otteeseen muistuttanut. Eli halukkuutta olis tarjota maksutapaa käyttöön.  

Olen sitä tässä pohtinut, että jos saisi asennettua nuo kaikki kolme vaihtoehtoa ja testaisi mitä kautta asiakkaat haluavat maksuja maksaa. Katsotaan nyt miten kehittyy tämä juttu.

 

ja BlueCommerce sitten...

BlueCommerce

Oli jo hyvin lähellä että vaihdoin Bamboran tilalle BlueCommerce maksutapojen palvelun. Palveluun rekisteröityminen oli kuitenkin tehty sen verran vaikeaksi, etten kyennyt minun taidoilla sitä viemään maaliin saakka. Asiasta annoin palautetta heille ja sain kyllä selityksen miksi asiat on tehty vaikeaksi. Syynä on rahanpesuun liittyvät asiat. Aioin jättää sen siihen. 

Päätin kuitenkin vielä kokeilla, hain tiedot Visma Pay palvelusta ja sain kuin sainkin rekisteröityä ja tilattua palvelun.  

Vaan sitten se asennus!!? Onpa tehty vaikeaksi asentaa palvelu omaan Woocommerce verkkokauppaan. Jouduin asiasta laittamaan kyselyä jo asennusvaiheessa, kun en saanut purettua Zip tiedostoa ohjauspaneelin lisää ja asenna lisäosa toiminnon kautta. Sain sitten tiedon että siellä on Zip tiedoston sisällä toinen Zip tiedosto joka on se asennettava moduli. 

Uusi yritys ja niinpäs vain sain sen modulin asennettua. Se ei kuitenkaan vielä riitä että on asentanut modulin, pitää se koittaa saada toimintakuntoon. Taas meni sormi suuhun ja syvälle. Mistä saa avainparit joita asennus pyytää?? Voi että tuskailen mielessäni ei tää voi olla näin vaikeaa.  Vaan se nyt jää tällä kertaa tähän. Onneksi on toimiva tuo Visma Pay (entinen Bambora)


Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *