matkalla-asuntoautolla

Kes√§ viimeinkin tullutūüėÄ

Pitkän ja lumisen talven jälkeen tuntuu mukavalta kun on lämmin ja aurinko paistaa.

Kesän tulon huomaa luonnossa. Linnut laulaa ja kaikki on alkanut vihertää. Nyt on se paras aika kesästä täällä koillismaalla. On lämmintä, eikä ole saapuneet hyttyset ja mäkäräiset. Nyt kannattaa nauttia ulkoilusta.

Viikonloppuna käytiin asuntoautolla muutaman sadan kilometrin reissu ja pari yötä oltiin autossa. Ei tarvinnut enää lämmittää yöllä.

Käytiin myös pitkästä aikaa harrastamassa geokätköilyä ja saimme reilut parikymmentä löytöä kirjattua.

T√§llainen reissu mukavasti irroittaa arjesta ja antaa muuta ajateltavaa, kuin normaali arki. Meni tosiaan jopa useita tunteja ettei k√§ynyt edes verkkokauppa mieless√§k√§√§nūüėä

Verkkokaupasta tuli mieleeni, että viime aikoina se on aiheuttanut päänvaivaa. On ollut aika hitaalla koko sivusto. Sitä olen yrittänyt selvittää että mistä se voi johtua.

Osittain se kuulemma johtuu siitä että on palvelimena 3 tähden web hotelli. Tänään se muutettiin kokeeksi neljän tähden hotelliksi.

Miten se on sitten näkynyt että on hidas web-hotelli. No esimerkiksi sitten että asiakkaat ovat joutuneet yrittämään tilauksen maksua useampaan kertaan. Sivuston hitsaus on ilmeisesti aiheuttanut sen että maksutiedot eivät ole kirjautuneet riittävän nopeasti ja maksaminen on epäonnistunut.

Jospa tuo tason nosto auttaisi asiaa ja n√§m√§ peruuntuneet tilaukset j√§isiv√§t historiaan ūüėÖ

Tiedän että sivustolla on myös tuotteidemme hakujen kanssa ongelmaa, sitä yritän seuraavaksi selvittää. Yritys on kova että saisin nuo osastot rakennettua selkeämmäksi. Tässä kuitenkin on vaikeutena se, että sivusto on koko ajan käytössä ja pieni pelko etten rikkoisi sivustoa niin ettei sieltä enää pystyisi asiakkaat tilaamaan.

Tämän kirjoitukseni olisi oikeasti pitänyt alkaa kiitoksella. Eli lämmin KIITOS teille kaikille asiakkaille jotka olette tilanneet tuotteita lukkomatilta. En olisi uskonut kolme vuotta sitten kun aloitin verkkokaupan rakentamisen, että saan toimittaa kuukausittain reilulla tuhannella eurolla tuotteita ympäri Suomea.

N√§m√§ tuotemyynnit olisivat j√§√§neet myym√§tt√§ ilman teit√§ ja verkkokauppaaūüôŹ Hyvin harva asiakas olisi osannut tuotteita tulla t√§√§lt√§ korvesta noutamaan.

Edelleen on tarkoitus tarjota lukkoihin osia ja avaimia sekä harrasteautoihin, asuntoautoihin, asuntovaunuihin, polkupyöriin ja mopoihin sekä moottoripyöriin. Yleisimmät avaimet onnistuu koodien mukaan ja jos koodia ei ole, niin malliavaimen kuvaamalla aika usein onnistuu avaimet tehdä.

Tervetuloa asioimaan, osoitehan on www.lukkomatti.fi Jos tuotteiden löytymisessä on ongelmaa, niin kannattaa soittaa tai laittaa sähköpostia niin selvitetään asia.

Aurinkoista kes√§√§ kaikille nykyisille asiakkaille sek√§ my√∂s tuleville ūüôā

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *