Ale!

Lukkopaketti välioveen M-2016runko, S1 tai AN701 avpesä3av,Hoppe 11ml alum helar. alum v-nuppi

59,80  sis ALV 24%

Täydellinen vaihtolukkopaketti kromi/hopea väloveen, HINTA ALLE 60€

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6A.VALIOVS1HOP Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Verkkokaupassa HUOM!! TÄMÄ PAKETTI HINTAAN 59,80€ (NORM HINTA 74,75€ )

(lukkorungossa, vastaraudassa ja heloissa saattaa olla hiukan varastoinnista/kuljetuksesta johtuvaa jälkeä, ei haittaa toimintaa). 

Tästä edullinen  lukkopaketti jos olet ajatellut uusia välioveesi lukon.  Tämä on  helposti asennettavissa oviin joissa on ABLOY 2014 tai Boda 414 tms välioven runko.

SISÄLTÄÄ:

  • M-2016 ruskehtava väliovenrunko oikea/vasen kätinen ( kätisyys helposti vaihdettavissa, vetämällä telkeä ulos ja  kääntämällä)
  • S1 tai AN701 kromattu ovaaliavainpesä avaimilla (3kpl). HUOM!! (Avaimissa ei ole koodeja, joten lisäavaimet vain mallin mukaan kopioimalla.) (JOS avainten jälkisaanti on tärkeää, suosittelen valitsemaan avainpesäksi esim. DORMA DCS500 tai Assa pesät.)
  • Muhe  ristikkokara ruuvisetti
  • Hoppe 11mm alumiini hela+ Hoppe vääntönuppisetti
  • MUHE suora / kulma vastarauta JMA rusk.
  • Ruuvit, jotta lukon saa asennettua.

Huomio!! Marko antoi palautetta että avainpesää ei Hoppe helalla pysty suoraan asentamaan alareikään. Kiitos Marko tiedosta!!

Tarkistin ja näin asia todella on,  jos se reikä on alle 41mm halkaisijaltaan. Silloin joudut asentaessa tätä lukkoa Hoppe helalla ottamaan pois oven alareiän alareunasta ( johon avainpesä tulee) pienen siivun noin 1,5- 3mm jotta helarenkaassa oleva oveen menevä osuus mahtuu avainpesän ja oven reiän väliin uppoamaan.  Toinen vaihtoehto on ottaa pois helarenkaasta se siivu, mutta suosittelen ottamaan ovesta, mutta varo ettei tule liian isoa aukkoa ettei jää näkymään helarenkaan alta… 

  • Edellä mainittua ongelmaa ei tule jos helarengas saa olla niklattu katso kuvaa jossa näkyy Hoppe ja Assa helarenkaan erot.

Käytä entistä painiketta joka oli väliovessa. Tarvittaessa tilaa myös painike krominen lisäämällä se tilaukseen .

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 20 × 18 × 4 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lukkopaketti välioveen M-2016runko, S1 tai AN701 avpesä3av,Hoppe 11ml alum helar. alum v-nuppi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *